Ел Услуги


Имаме на разположение екипи квалифицирани електротехници, в готовност за изпълнението на електро услуги, както и за отстраняване на всякакъв вид електро аварии. Имаме дългогодишен опит в монтирането, изграждането и ремонта на ел инсталаций на апартаменти, къщи, вили или офиси. Ако се доверите на наш електротехник за вашата електро услуга или електро авария, Ви даваме гаранция за качествено изпълнение и бърза реакция. Постоянно поддържаме аресналът си от необходимите уреди и инструменти, които са нужни за бързото и качествено отстраняване на проблеми и монтиране на ел инсталации и ел уреди.

Важно е само да ни потърсите на телефон 0877528585 и ние ще ви обслужим най-любезно като изпратим електротехник, койта да реагира бързо на Вашия проблем с електро инсталацията.


Част от електро услугите, които предлагаме


Всеки наш електротехник може да извърши ремонт, поправка и поддръжка на електрически уреди и инсталации, ел. услуги за монтаж на контакти, ключове, ел.табла, електроуреди, електромери.

Нашите електротехници са много опитни в инсталацията, поддръжката и поправката на електро уреди и ел.инсталации.

Електротехниците ни имат опит в проектирането, инсталацията, поддръжката и подмяната на електропреносната мрежа, ремонта на всякакви ел.уреди. Освен това ние сме на разположение денонощно, седем дни в седмицата.


Можете да се свържете с нас, ако имате нужда от:


ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0877528585

free web stats