В нашето ежедневие понякога се появяват неочаквани проблеми с водопровода и канализацията. Понякога те са в кухнята, но най-често се появяват в мокрото помещение или банята. Имайки в предвид Вашето неразположение в подобна ситуация се основаваме на мисията си да Ви помогнем и заедно да открием всеки теч, който създава щети.

Откриване на течове с термокамера (видеодиагностика) на водопроводи

С правилните техника и подходи в откриването на течове се стараем да допринесем за благосъстоянието на всяко българско семейство, което се свързва с нас. Погрижили сме се за всяко Ваше притеснение защото работим с адаптивна техника, която е специализирана в откриването на течове от всякакво естество. Трябва да знаете, че ежедневната експлоатация и нередовната профилактика могат да доведат до течове на тръбовпроводите и съответно щети по недвижимото и движимото Ви имущество (мебели, аксесоари, уреди, стени, мазилка, боя). Свържете се с нас дори и да изпитвате най-малкото неудобство като - конденз, мухъл, неприятна миризма.

Откриване на течове в банята, кухнята, хола, коридора, спалнята, детската стая - 0877 52 8585.

Професионална и експертна оценка при влага, "подпухналост", "подкожушена мазилка", поради течове

Избирайки Специализиран ВиК Сервиз като фирма за откриване на течове в район в гр. Хасково, Вие си осигурявате работата с експертен екип от специалисти водопроводчици.

Незабавна заявка за ВиК услуга

С какво да Ви бъдем полезни? Опишете от какво имате нужда.

Благодарим! Вашата заявка е приета, моля очаквайте обаждане.
Неуспено изпращане! Съжаляваме, но не получихме Вашата заявка.

Ало, Отпушване на канали ли е ?

Да, ние сме! И веднага можем да изпратим авариен ВиК екип.