Пречистването на отпадните води е толкова важно, колкото и на питейната вода. Ние от Специализиран ВиК Сервиз обръщаме внимание на жизненоважните нужди и като вик специализирана фирма се стараем да предложим ново поколение пречиствателни станции за отпадни води-ПСОВ.

Как може да заявите някоя от услугите по проектиране, изграждане и поддръжка на пречиствателна станция за отпадни води? Проектиране и изграждане на пречиствателна станция за отпадни води на сграда За нас е важно да уточните колко жители/ползватели ще използват канализацията. Също и какъв е вида на канализацията – промишлена или битова. На база Вашите данни ние ще се погрижим за посещение от наш екип и уреждането на последващи оферта, план и проект за изграждане/подмяна на пречиствателна станция за отпадни води.

Профилактика/поддръжка/ремонт на пречиствателна станция Нашата фирма като услуга предлага и поддръжка на пречиствателна станция. Занимаваме се с почистване на ПСОВ. Оставаме на разположение за Вас денонощно! Свържете се с нас.

Незабавна заявка за ВиК услуга

С какво да Ви бъдем полезни? Опишете от какво имате нужда.

Благодарим! Вашата заявка е приета, моля очаквайте обаждане.
Неуспено изпращане! Съжаляваме, но не получихме Вашата заявка.

Ало, Отпушване на канали ли е ?

Да, ние сме! И веднага можем да изпратим авариен ВиК екип.