Денонощно отпушване на канали в гр. Правец

Запушените канали имат нужда от незабавно отпушване с машина, препарат или подходяща спирала за канали. Неприятните миризми и отпадни води могат да бъдат почистени от нашата фирма незабавно при първа възможност. Приемаме заявки за аварийно отпушване на канали, шахти, тоалетни, сифони, комини, водостоци, язовирни сифони, събирателни шахти и ревизионни шахти, колектори.

Отпушване на шахти, тоалетни, мивки, сифони, машинно в град Правец

Ако изпитвате затруднения с запушена шахта, тоалетна,мивка или запушен сифон, вероятно са налице и:

  • Наводнено помещение от мръсна вода
  • Трудно оттичане на канализацията или изобщо никакво
  • Непоносима миризма на канализация

Специализиран ВиК Сервиз е сериозна фирма, която ще отпуши каналите Ви. Разчитайте на нас за добре свършена работа, отлични резултати и пълна профилактика на канализация - 100%. Бъдете уверени в новата техника и подход за бъдещата поддръжка на Вашите канализационни системи и дренажи. Спестете си ненужното чакане и се обадете веднага за аварийно отпушване на канал. Нашите специалисти са екипирани, разполагат с необходимите опит и техника за почистване на шахти, комини, блокови канализации, междушахтие, канални мрежи.

ВОМА в град Правец – отпушване, отводняване, източване, изсмукване на мазета/помещения, помийна вода

Какво си представяте, когато чуете ВОМА? А, знаете ли какво представлява „вома за отпушване на канали?" Също и какви са основните дейности с ВОМА? Какво е ВОМА за отпушване на канали? Вомата представлява машина за почистване със струя под високо налягане (известна още като хидробластиране). Хидробластирането е процес, при който вашите канализационни тръби се почистват с потоци вода под високо налягане, излизаща от маркуч при налягане до 250 бара. Тези потоци под високо налягане са достатъчно силни, за да пробият и изчистят всички наслоявания във Вашите канализационни тръби.

Как работи машината ВОМА? С вомата се почиства всякакъв вид водопроводна система и е предназначена да позволи на водопроводчиците от Специализиран ВиК Сервиз лесно да почистят всички наслоявания, отпадъци от всякакъв материал и други запушвания във Вашата канализация. Хидроструйната машина се състои от голям резервоар с вода, специален армиран маркуч за високо налягане, специална високоякостна дюза и почистващо оборудване, което повишава налягането на водата в маркуча, така че да може да пръска от дюзата със скорост под много високо налягане. Всяка водопроводна система е проектирана да отвежда отпадъчните води "надолу по течението" с помощта на гравитацията. Струйната дюза се поставя в "долния" край на водопроводната система и си проправя път "нагоре" срещу гравитацията. По този начин всички остатъци, изчистени от ВОМА-та, безвредно ще потекат надолу по течението, където дренажният път вече е чист. Проектираните от Специализиран ВиК Сервиз хидроструйни машини са в състояние да прочистят канализационните линии на дължина от няколкостотин метра.

КОГА ЩЕ МИ ТРЯБВА МАШИНА ЗА СТРУЙНО ПОЧИСТВАНЕ? Машината за струйно почистване е подходящо решение, когато запушванията не могат да бъдат отстранени чрез традиционно извиване, като например при наличие на упорити корени, които са намерили своя път в канализационните Ви линии. Оборудването за хидробластно почистване също е необходимо преди облицовката на тръбата, тъй като всички остатъци, налични в съществуващата тръба, могат да причинят деформиране на епоксидната облицовъчна смола и/или да попречат на правилното й свързване към съществуващата тръба.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ПОЧИСТВАЩАТА МАШИНА ВОМА? Машината за струйно почистване може лесно да разреже най-упоритите корени и отломки и да премахне натрупаните минерални отлагания и други препятствия, запушващи вътрешността на вашата дренажна линия.

Въпреки че, машината за струйно почистване е достатъчно силна, за да изчисти корените от вашите канализационни линии, всяко проникване на корени е причина за сериозно безпокойство. Достатъчно широкото проникване на корените показва, че корените са станали достатъчно дебели с времето, за да повредят тръбата и нейното защитно водоустойчиво вътрешно покритие.

Хидроструйното почистване е метод за почистване на специализирано индустриално и/или битово оборудване, съдържащо резервоари в превозни средства. Този метод използва потоци вода под високо налягане за премахване на почти всички натрупани наслоявания и отпадъци в резервоари и тръбопроводи.

За разлика от химикалите и ензимите, които премахват много малко наслоявания и могат да бъдат вредни за околната среда, хидроструйното почистване напълно почиства всички пречиствателни станции, шахти, канали и тръби без вредни ефекти околната среда.

Този процес може най-добре да бъде сравнен с „мощно измиване", което също придоби популярност като средство за почистване на алеи, домове, улици, плацове, търговски превозни средства и др.

Незабавна заявка за ВиК услуга

С какво да Ви бъдем полезни? Опишете от какво имате нужда.

Благодарим! Вашата заявка е приета, моля очаквайте обаждане.
Неуспено изпращане! Съжаляваме, но не получихме Вашата заявка.

Ало, Отпушване на канали ли е ?

Да, ние сме! И веднага можем да изпратим авариен ВиК екип.