Водоснабдяването е основен отрасъл в човешкото развитие. За Ваше улеснение и комфорт сме осигурили пълният набор от услуги, обслужващи водоснабдителните източници като - сондажи и кладенци за вода. Почистваме сондажи, кладенци, бунари, герани в в гр. Петрич. Разчитайте на нас за бърза реакция, чиста вода и истински резултати без излишно губене на време.

Професионално почистване на сондажи и кладенци за вода с технологията на Еърлифт

Често ни питате "Как се почиства кладенец/сондаж?". Има различни начини, които се обособяват в две групи ръчно и машинно. Ние използваме машинното почистване на сондажи за вода с въздух. Какво представлява Еърлифт като технология? Просто казано Еърлифт е подаването на сгъстен въздух от компресор в обсадната тръба на сондажа, с цел постигане олекотяване на сместа от вода,нагнетен въздух и наноси и следователно изхвърлянето му навън.

Проследяване и измерване, дебита на водата

Нашата фирма осигурява консултации и може да Ви съдейства при нуждата от изчисляване на дебита на водата от Вашия сондаж/кладенец.

Пречистване на водата от кал, пясък, тиня

Изпитвате ли затруднения с кална вода от сондажа? Време е да почистим Вашият сондаж и да спрем всяка грижа за Вашето здраве. Доверете се на сигурен партньор като Специализиран ВиК Сервиз, който има решение за всеки Ваш проблем.

Удълбочаване и почистване на дамарите на сондажа

В дълбочината и различните нива на водния хоризонт, където се намира сондажът Ви съществуват "процепи", "капиляри", откъдето водата приижда и снабдява поддържането на водния стълб в обсадната тръба на сондажа. Тези "капиляри" се наричат дамари и честа причина за недостига на вода е тяхното запушване, пресъхване или замърсяване. Специализиран ВиК Сервиз с удоволствие ще почисти дамарите на Вашия дамар, за да получавате достатъчно вода за Вашите собствени цели. Ние се стремим и към друга полезност с нашата допълнителна услуга "удълбочаване на сондаж". Предлагаме услугата удълбочаване на сондаж, защото проблемните сондажи се нуждаят освен от изчистване, но и от удълбочаване за да се увеличи дебита и гарантира продължителността му.

Живот и хигиена на водата от сондажа

Специализиран ВиК Сервиз предлага химическо изследване на водата от сондажа Ви. Също предлагаме огледи и консултации за използване на най-добрите и съвременни практики в експлоатацията на сондажите.

Незабавна заявка за ВиК услуга

С какво да Ви бъдем полезни? Опишете от какво имате нужда.

Благодарим! Вашата заявка е приета, моля очаквайте обаждане.
Неуспено изпращане! Съжаляваме, но не получихме Вашата заявка.

Ало, Отпушване на канали ли е ?

Да, ние сме! И веднага можем да изпратим авариен ВиК екип.