Част от нашата дейност е почистването на сондажи и кладенци. Като допълнение извършваме видеодиагностика и инспекция на сондажи/кладенци. Специализираме в изваждането на помпи от кладенци, както и в издаването на експертно становище за състоянието на Вашия сондаж.

Как се извършва видеодиагностика на сондажи и кладенци?

С инспекционна камера се проверява наличието на повреди по инфраструктурата на сондажа ( глава (шахта), устие, обсадна колона). Предлагаме професионален преглед на вече съществуващи тръбни кладенци. Знаейки колко е неприятно да използвате замърсена вода се надяваме да се свържете с фирмата ни за почистване на сондажи и кладенци, възможно най-скоро, защото " Партньор в нужда се познава".

Полезна информация за видеодиагностика и инспекция на сондажи/кладенци с камера

Всеки от нас си мечтае да има достъп до електричество, вода, интернет, телевизия. При наличието на тези удобства ние сме благоприятствани от неограничени възможности. Нашата мисия е полезното партньорство, обслужването Ви и помощ при проблеми с ВиК системата.

Сондажите са незаменим източник на вода, който предоставя достъп до природен ресурс. При експлоатацията на всеки природен ресурс е необходимо да имате предвид, че е важна добрата поддръжка и избора на фирма, която да я извършва. Специализиран ВиК Сервиз е доказала се фирма в сферата на ВиК обслужването и има богат опит при вик услугите и вик ремонтите. Както споменахме, за нас е изключително важно да Ви запознаем с правилните подходи за използването на сондажи, добрата хигиена на водата и подходящите методи за удължаване живота на инфраструктурата на водопроводните Ви системи. Като професионалисти бихме искали да отправим към Вас кратък списък с проблеми, които "говорят" кога сондажа или кладенецът се нуждае от почистване или видеодиагностика.

Кална вода от сондажа/пясък в сондажа

Ако забележите наличието на наноси (едър или ситен пясък, фин пясък), вероятно има засипване на дъното на обсадната колона на Вашия сондаж. Препоръчваме: оглед и почистване на сондажа. Видеодиагностика не е необходима за сондажи до 6-7 м дълбочина.

Заседнала потопяема турбинна помпа

Ако помпата Ви е заседнала в сондажа поради някоя от следните причини или други, незабавно се обадете за консултация и съдействие по телефона:

  • Преплитане на електрически кабел, въжета и др.
  • Пропадане на подпочвен воден хоризонт
  • Засипване на сондажа (сепонада)

Незабавна заявка за ВиК услуга

С какво да Ви бъдем полезни? Опишете от какво имате нужда.

Благодарим! Вашата заявка е приета, моля очаквайте обаждане.
Неуспено изпращане! Съжаляваме, но не получихме Вашата заявка.

Ало, Отпушване на канали ли е ?

Да, ние сме! И веднага можем да изпратим авариен ВиК екип.